Sommer eller ??

Dette bildet tok eg i går, 31.okt.  Kven kan vel ha råd til  å fjerne dei sjøl om kalenderen egentlig viser seint haust/vinter....?

blomster


Elles har eg prøvd å pusse opp rommet til Grete Olin. Gløymde å ta før-bilde, men der var panel på alle veggane, som var begynt å bli ganske mørk. Det oppdaga eg iallefall når eg starta malinga.                     

Det er egentlig ikkje maling, men panel-lakk tilsatt litt grå farge. Det var det ho ville ha...
Mangler gardiner enno, kjøpte liftgardiner idag, men dei var så klart for breie. Sånn går det når teflonbelegget blir for tjukt ;o)  Huska så klart ikkje kor brei dei skulle vere, og ikkje hadde eg huska huskelappen heller, hihi.

nytt rom1

nytt rom2

Har ikkje fått så mykje opp att på veggane heller, så det ser nakent ut. Det blir sikkert bedre ;-)Og sjå her Anne-Grethe!!!   Handarbeidslysst kom jammen tilbake :o))
......... sjøl om det berre er eit par grytekluter. Men dei er tjukke og gode, strikka dei dobbelt.

grytekluter


7 kommentarer

Anne-Grethe

03.11.2006 kl.09:53

Jss, s fine! :-) Og jeg ser at oppussing er i gang ogs - skjnner at arbeidslysten har kommet igjen for fullt! Tenker det var den strikkede kakao-koppen som gjorde utslaget, hi-hi!Ha en riktig god helg!

Sonja

03.11.2006 kl.21:28

Rommet til G-O vart kjempefint. Kanskkje jeg skal leige deg til komme pusse opp div rom her hos meg ogs :) :) :)???? Jeg eier ikke arbeidslyst i det hele tatt lenger, fatter ikke hvordan dette skal g.... nsker deg og dine en fin helg!

babsy

09.11.2006 kl.20:58

Ojj for en blomster glede det var hos deg enda da. hmm her henger alt med hodet og det andre har allerede mistet hodet.. sukk.. tror nok at vinteren er her for fult ja... mangler bare sn n... hmmm s flotte de rommene ble da...og de gryteklutene ble skikkelig tykke og gode..hmmm julegaver dette her muligens ?? flotte var de hvertfall...:o)

kaffekroken

09.11.2006 kl.22:27

S masse fint du har p siden din.

LivM

10.11.2006 kl.22:39

Flotte blomster du har enn. Her har frosten kommet, s jeg mtte fjerne de siste som egentlig sto i blomst enn. Gryteklutene dine s virkelig tykke og gode ut. Lykke til videre n nr inspirasjonen har kommet tilbake !!!

Bente

14.11.2006 kl.00:00

Rommet ble kjempefint :)

Spkelset p Hobbyboden

15.11.2006 kl.17:59

Er innom kikker! Kommer snart tilbake! :)

Skriv en ny kommentar

hits