Har vore på marknad.

I helga var det Gaularmarknad og  søndag tok vi ein tur. Det er nokre år sidan sist, så det var litt kjekt.
Her er litt av det eg kjøpte;

ullbilde

Dette bildet er laga av Dina Kolås frå Ørsta. Ho lager dei mest fantastiske bilder av ull!!!  Ho hadde så mange i utstillinga si, at det var grådig vanskelig å velge. Åhhhh, den som hadde hatt ei mega-feit lommebok med  ;-)
Bilda hennar er så naturtro at ein skulle tru det var foto.  Så dette fotografiet yter PÅ INGEN MÅTE RETTFERDIGHEIT !!!!!!

Veit du kva dette er???

panneunderlag
Jau, det er ganske enkelt eit panneunderlag :o) 

jkkjk

Det  er satt sammen av desse bitane med trenagler, så det er bøyelig. Synes det var ganske glupt, hihi.
Laga på Vevang Produkt i  Dale.


5 kommentarer

Anne-Grethe

05.09.2006 kl.09:28

Det så flott ut! Skulle gjerne sett ull-bildet i virkeligheten, det er sikkert kjempefint. Og panne-underlaget var jo tøft! Forresten - går det an å be om å få kake-oppskiften...? *blinker bedende* vi er glade i kaker her i huset også! :-)

Hulda

05.09.2006 kl.11:04

Flott bilde du har kjøpt. Takk for koselig hilsen på bloggen min i helga!

din hemmelige venn

08.09.2006 kl.15:12

ÅÅÅ - nå ble jeg nyskjerrig - hvordan vet du hvem jeg er???(hvis du vet det da *fnise*) klem

Bim H-D

10.09.2006 kl.18:52

*ler*Alltid kul att handla, hihihi... Undrar jag om inte jag har ägt ett sådant underlägg för grytor någon gång... slängde det nog/eldade nog upp det när det började bli allt för eländigt. Hm, eller om jag tröttnade på det helt enkelt, hihihi... Ville förnya mig, hm... händer ibland med mindre saker, men de större brukar få bli kvar... svårare att införkaffa nytt där, :)Må så gott... en västvärmländska på bloggläsartur... kramis, och hoppas att helgen varit helt underbar... här har det varit värme och eftermiddagskaffet intogs tom på altanen... ICKE inglasad sådan, ;)

Hannesol

05.10.2006 kl.13:45

Nydelig bilde du har kjøpt! Jeg vet akkurat hvor fantastisk flott det er, har et par stk selv laget av min gamle formingslærer Arve Tollan.Utrolig hva de får til med ull! *dåne*

Skriv en ny kommentar

hits