Endelig bilder igjen.........

veske mm

Eg er bitt av strikke-basillen!!!  Til og med eit sokkepar har eg fått til....yuhuuu :-)  Og eg fekk til å strikke Odessa-lue som "alle" på Hobbyboden har strikka. Eg føler meg sååååå flink, hihi..
Odessa-lua er strikka i Tuva frå Europris, sokkane i Silja, og veska i Safir. Den er tova. Hekla ein liten blomst som eg sydde på med nokre perler. Og ein knapp til å "lukke" veska med.

Nærbilde av Odessa, uten perler...

odessasommerfugl

Fant denne søte sommerfuglen i Familien. Det måtte prøvast. Det er egentlig tallerken-demper, men slikt bruker eg lite og ingeting av..... Men den pynter no opp eit  krystall-fat som eg ikkje veit kva eg skal bruke til. Litt rar utforming på det, så det er vanskelig å bruke det til kakefat...

4 kommentarer

Anne-Grethe

08.06.2006 kl.22:18

Gratulerer med ny datamaskin! Og s mye fint som du strikker for tiden - jeg skjnner at jeg var heldig som fikk hekla gardinkapper hos deg fr du ble bitt av "strikkedilla"! :-) Ha en god helg - denne helgen skal jeg p to "mini" sommerkonserter med koret, og s skal vi feire 25 rs-dag for snnen som er hjemom en snartur tur mellom flytting fra Trondheim og til Oslo.. s det blir ei travel helg! :-)

Hege

21.06.2006 kl.08:46

Kjempest sommerfugel, om du ikke bruker tallerkendempere s er det jo s flott at den kan brukes som pynt til hva som helst.

Elink72

28.06.2006 kl.22:37

Mange FLOTTE arbeider!! :D :D

Inger

02.01.2007 kl.17:49

Hei og godt nyttr.Jeg falt toralt for den grnne sommerfuglen som du har hentet oppskriften til i "Familien"Kan du si meg hvilket nummer?. Jeg m lage denne da hekling er min store lidenskap og sommerfugler elsker jeg. Har brodert en masse av dem og satt i rammer - gitt bort slik at jeg ikke har noen selv.Men denne sommerfuglen vil jeg beholde - kanskje gir jeg bort noen ogs.Om du har oppskriften, kan du kanskje bare lage et foto og sende. Hper du hjelper meg - den er s nydeligVennlig hilsen Inger i Brum.

Skriv en ny kommentar

hits