Pion....

image232

Eine pionen min klarte ikkje vekta av 2 små knopper :-(     Den hang virkelig med hovudet.... Eg klipte dei av og la dei i skål med vatn, så får vi sjå kor lenge dei varer.... Er jo litt kjekt å ha dei inne også då, sjøl om dei ikkje har sprunge ut.. :-)

Men på handarbeidsfronten er det temmelig stille for tida :-(    Men eg er begynt å sy på en hardangerløper....

 
Bildet er linka til "pilar" sitt album på Picasa, der eg har funnet mønsteret.

Så får vi sjå når den blir ferdig.... ;o)

5 kommentarer

Anne-Grethe

12.06.2007 kl.10:49

Hei! Pioner er flotte - men har lett for å henge litt av vekta på blomstene, ja! Vi har noen sånne "støtte" greier som vi setter rundt! Ellers er det stille på håndarbeidsfronten her også nå, det er så varmt! 32 grader her på søndag... både mennesker og dyr holder seg i skyggen om dagen. Det eneste jeg har startet på er et "bur-trekk" i ubleket bomull til bil-buret til Tanja - hun har det varmt når vi er ute og kjører!

Lillefix

13.06.2007 kl.09:22

Så synd med peonen. Moder'n har samme problem med sin silkepeon. Jeg er bare hageeier på andre året, og har kjøpt meg en trepeon. Den kom med første knopp og blomst allerede i år. Hadde trodd det skulle ta mange år. Jeg går og ser på den og nyter synet hver dag :-D

Ronille

14.06.2007 kl.23:06

Hei. No er eg i Førde og har lagt att mobnr ditt i Ørsta.. Vi skal ned til Førde og trakke i morga, så dersom du er i nærheita ta kontakt! Du finn mobnr mitt på nettet veit du :) Hadde vore koselig det da :) *klem*

Anne-Grethe

22.06.2007 kl.12:07

Hei, Bodil!

Ja det er ikke hver dag man får 50 roser på en gang!! Det var litt av en bukett. Blir nok ikke så mye av hverken håndarbeid eller blogging fremover nå, vi får ta det igjen til høsten! :-) Som du skjønner så har vi hendene fulle om dagen med litt andre ting..

Men ønsker deg også en riktig flott sommer!

25.06.2007 kl.23:37

Vakrere blomster finnes knapt. Bare så synd at de varer så kort en stund. Å ta noen inn og legge de i en skål er hyggelig. Da kan du nyte synet både ute og inne :-)

Skriv en ny kommentar

hits