Litt oppdatering, kanskje...?

Har vore vekke i over ei veke, tok ein tur til Møre sidan foreldra mine tok å kjøpte seg leiligheit. Dei skal flytte fra eit gammalt, koselig tømmerhus og til ei blokk-leiligheit. Litt trist synes eg, men eg forstår dei så godt også. Dei har forferdelig mykje hage å stelle..... Heretter blir det berre eit bittelite blomsterbed på altan + krukker.
Så i staden for hagearbeid, blir det heretter å kikke på golf-spelarane rett utfor stuevinduet.
Her er nokre bilder fra der dei flytter fra...


image242

Det blir slutt på å sjå Hurtigruta segle forbi...
image243

Kva tenkjer ho på, skal tru....?
image244


               Sjur-garden.
Og hit flytter dei, til Moa i Spjelkavika.

image247

       Egentlig ikkje så verst utsikt for å vere ei blokk ;o))  Nærmaste nabo til Moa Golfklubb, og ikkje minst StorMoa Handlesenter

5 kommentarer

anlen

08.08.2007 kl.00:43

Dei flyttar i alle fall til eit attraktivt område:) Og det er vel forståeleg at dei vil ha det enkelt etterkvart. Det hadde eg sikkert likt eg også. Moa er ikkje så verst! Men eg hadde ikkje orka å vere der veldig ofte...

Anne-Grethe

09.08.2007 kl.09:10

Det blir nok deilig for dem, selv om jeg skjønner tanken din, også! Men man ser nok annerledes på det når det blir et slit og holde alt i orden rundt seg. Det så flott ut der, da! Håper sommeren din har vært fin hittil - her har vi regnet bort nesten. Men nå har det tatt seg opp heldigvis, så kanskje ikke løpet er kjørt ennå? :-)

Anne-Grethe

09.08.2007 kl.15:13

Hei, igjen!

Du er forresten nominert til "Rockin' Girl Blogger" - se bloggen min! :-)

anlen

11.08.2007 kl.00:56

Eg har også nominert deg til Rockin' Girl Blogger... Ser no at det har Anne-Grethe også gjort!

Ronille

13.08.2007 kl.22:01

Svigers holder også på å flytte til 1 etasjes leilighet. Husk å stoppe i Ørsta no da neste gang du suser forbi. Kaffien er alltid klar :)

Skriv en ny kommentar

hits