26.nov.2007

farger

Mitt bidrag i november. Fargen for denne mnd er lilla.  Noko så kjedelig som ein oppvask-klut, vart det.
Den ser ikkje så lilla ut, mest rosa egentlig, men den mørke fargen er faktisk lilla!  Garnet fekk eg med ein HV.... hjelp!!  eg har jo glemt hvem og når *megaflau*
Her må det sjekkes... ;-)div 032

Har vore 1 veke i Bergen også. Husbonden er for tida på Haukeland sjukehus, og då nytta eg sjansen til å handle ein del julegåver. Så no er nesten alle gåvene i boks.

Ellers har det ikkje blitt så mykje handarbeid. Strikka nesten 2 grytekluter mens eg sat ved sjukesenga hos mannen.

4 kommentarer

Ronille

26.11.2007 kl.21:36

uffda, håper det går bra med mannen din! Æsj, ikkje stress med denne blogg greia, kos deg med det og oppdater når du har lyst, ellers er det ikkje noke moro! Jau, desse Nissane er gaver til mine kollegaer, dei fikk kvar sin i fjor, og i år får dei seg en partner :) Ha ei fin veke og ta godt vare på kvarandre :) klem*

GreteR

09.12.2007 kl.18:03

Håpar det går bra med mannen din.Ein vaskeklut er ikkje kjedelig, dei er jo så knallkjekke å ha i hus. Ha ein fin søndag.

Anne-Grethe

12.12.2007 kl.14:32

Hei,Håper det går fremover med mannen, og ønsker deg en fin førjulstid! Det er helt dødt på håndarbeidsbloggen min for tiden, jeg både syr og strikker, men får liksom aldri tid til å ta bilder og legge ut på bloggen. Men hunden vokser og trives, så du kan jo ta en titt på DEN bloggen hvis du vil! :-)

anlen

15.12.2007 kl.22:45

Ha ei fin førjulstid!!

Skriv en ny kommentar

hits